Ateljé Nord Arkitekter grundades 2017 med ambitionen att vara ett attraktivt kontor för alla beställare, från privatkunder till större fastighetsbolag. Våra styrkor att vara kundorienterade och pragmatiska i samarbete med kund för att nå bästa möjliga resultat tillsammans är både den effektivaste och roligaste vägen tycker vi. Vi tycker om att arbeta snabbt utan att tumma på kvalitén och strävar hela tiden efter att höja professionen och ha en hög lägsta nivå.


Våra projekt sträcker sig från liten skala i både projektstorlek och omfattning som mindre utredningar i tidigt skede och snabba inredningsuppdrag till större tidskrävande projekteringar och stadsplaneringsuppdrag. Vi har kompetens och erfarenhet att arbeta med projekt inom byggprocessens alla skeden. Vi uppskattar en bred portfölj och ser dagligen synergier mellan projekt vi arbetar med.


Vi letar ständigt efter nya utmaningar och är glada för både projektförfrågningar och samarbetsmöjligheter.Varmt välkommen att höra av er samt hälsa på oss för mer information.

Drottninggatan 108

113 60, Stockholm
info@atelje-nord.se

Henrik Sagen

Arkitekt, Delägare

Anders Löfberg

Byggnadsingenjör

Alexander Jansson

Arkitekt